Geweldenaar aangehouden en opgesloten

De 25-jarige Worel T. is op donderdag 1 oktober door de politie van het bureau Flora aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor mishandeling, bedreiging met een misdrijf en verzet. Worel is op zondag 20 september van dit jaar in vrijheid gesteld nadat hij opgesloten was voor diefstal, poging tot moord en zware mishandeling.

Op woensdag 30 september ging Worel, die vermoedelijk onder invloed van een drugs was, te keer met zijn moeder, zijn jongere zus en zijn jongere broer. Hij greep op een bepaald moment naar een scherp voorwerp om zijn jongere broer daarmee te lijf te gaan. Toen zijn zus hem wilde tegen houden bedreigde hij haar.
Worel en zijn broer geraakten in een worsteling waarbij hij ontwapend werd. Worel ging zijn jongere broer toen met zijn blote handen te lijf. Tijdens dat gevecht raakte Worel gewond in zijn buikstreek en aan een van zijn handen met het scherp voorwerp dat zijn broer in handen had. Ondertussen was de politie van het bureau Flora ingeschakeld. Worel begon met de politieambtenaren te vechten toen zij hem wilden aanhouden. Uiteindelijk werd hij aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Daags daarna werd hij na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie van het bureau Flora in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.