Gewelddadige man aangehouden: politie genoodzaakt vuurwapengeweld toe te passen

Rita A. deed op 29 september van dit jaar aangifte van  mishandeling  en diefstal  tegen haar ex-partner Presley A. bij de politie van het ressort Paranam. Hij zou haar slagen met een tjap hebben toegebracht. Ook had hij haar mobiele telefoontoestel weggenomen.

Na de aangifte ging de vrouw naar huis en werd zij weer mishandeld door Presley. Het slachtoffer stapte weer naar de politie en deed ook van dat geval aangifte. De verdachte werd opgespoord door de politie.

Op donderdag 29 oktober ging Presley onder invloed van alcohol naar Rita en eiste van haar om seks met hem te hebben. De vrouw weigerde. Presley stak een mes in haar mond en dreigde haar te  zullen vermoorden.  Zij werd door Presley in bij zijn van haar kleuter verkracht. Het slachtoffer ging naar de politie en deed aangifte.

Presley vluchtte na zijn daad en wist weer uit handen van de politie teblijven.  

Presley ging op zaterdag 31 oktober wederom te keer tegen Rita. Hij dreigde haar te vermoorden. Het slachtoffer maakte gelijk contact met de politie van paranam en gaf aan hen door dat Presley opdat moment ter plaatse was.  De politie ondernam snel actie om over te kunnen gaan tot aanhouding van de voortvluchtige verdachte. De verdachte verzette zich hevig en ging vreselijk te keer tegen. Een politieman heeft verwondingen opgelopen.  De politie was genoodzaakt  vuurwapengeweld tegen de 35-jarige verdachte te gebruiken. Hij is in zijn been geraakt.

De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Hij is onder politiebewaking opgenomen in het Academisch Ziekenhuis en verkeert buiten levensgevaar.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.