Gewelddadige jongeren opgebracht voor verhoor

 Drie jeugdigen zijn op dinsdag 18 augustus door de politie van het bureau Centrum opgebracht voor verhoor.  Een grote groep jongeren stond voor een winkel op de hoek van de Jodenbreestraat en het Neumanpad alcoholhoudende drank te nuttigen. Sommige van hen waren gekleed in blauw schooluniform. Ook werd er vulgaire taal gebezigd door deze jeugdigen. Zij werden aangesproken door een biker die op dat moment op surveillance was. De jongeren kwamen in opstand tegen de biker. Door hun gedrag was de politieambtenaar genoodzaakt  versterking in te roepen. De jeugdigen werden agressief en keerden zich tegen de politie. Het gedrag van deze scholieren was van dien aard dat ook waarschuwingschoten gelost zijn door de politie die ter plaatse optrad.  Van de groep zijn de 19-jarige Jan R. de 19 jarige Kevin B.  en de 17- jarige F. aangehouden en overgebracht naar het politie bureau Centrum. Er is aangifte ter zake weerspannigheid opgenomen door de politie. De jeugdige verdachten mochten na bij proces-verbaal  te zijn gehoord, worden heen gezonden.

Het Korps Politie Suriname keurt het gedrag van deze jongeren ten zeerste af. En roept ouders op bij het herkennen van hun zoon op het filmpje  dat wordt verspreid via facebook om hen ernstig aan te spreken.  De politie zal altijd ervoor blijven waken dat jongeren zich gedragen in het openbaar en zal hen vooral aanspreken op overmatig alcohol gebruik.   

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.