Gewelddadige criminelen aangehouden en opgesloten

Enkele dagen terug heeft de politie criminelen aangehouden en in verzekering gesteld voor een gewapende diefstal in een super market.

Via de sociale media zijn camerabeelden verspreidt van drie criminelen die een gewapende diefstal plegen in een super market. Op de camerabeelden is te zien hoe een van de criminelen de winkelierster bedreigt met een scherp voorwerp en haar ook nog in een wurggreep houdt. Voorts dat onder andere de kassa wordt leeg gehaald.

Twee van die criminelen zijn inmiddels door de politie in de kraag gevat en opgesloten hangende het strafrechtelijk onderzoek. Het gaat in deze om die crimineel die de winkelierster bedreigde en in een wurggreep hield en zijn kompaan die een groene jacket aan had.

Deze criminelen hadden de camerabeelden ook via de sociale media gezien wat aanleiding voor hun was om hun uiterlijk enigszins te veranderen. Ondanks dat wist de politie ze te achterhalen en aan te houden.

De derde crimineel is nog voortvluchtig. Nadere berichten volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.