Gewapende overval bij geldwisselkantoor

Vier gemaskeerde en gewapende criminelen hebben gistermorgen vroeg een overval gepleegd bij een cambio aan de Franchepanestraat. Daarbij hebben zij trommels met geld buit gemaakt. Drie personeelsleden zijn daarbij mishandeld door de criminelen. Een van de personeelsleden liep een verwonding op aan zijn hoofd. Met de ambulance is hij naar het ziekenhuis vervoert om medisch behandeld te worden. De criminelen waren in een rood gelakte personenauto ter plaatse gegaan en zijn ook  in dat voertuig weggereden. In de Bersabalaan hebben zij deze auto in brand gestoken en zijn in een ander voertuig  weggereden.

Informaties over gepleegde misdrijven mogen worden doorgespeeld op het nummer 179. Dat is de tiplijn van de politie.  De politie geeft u de garantie dat zeer discreet zal worden omgegaan met uw informatie.  De politieambtenaar die zal opnemen zal u niet vragen om uw naam door te geven.  Wij willen de informatie hebben en niet uw persoonsgegevens. Helpt u mee aan een veilig Suriname.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.