Gevonden oude bankbiljetten oorzaak kappartij

Een man stapte op zaterdag 29 augustus het politiebureau van Lelydorp binnen met de mededeling dat hij in zijn voertuig een slachtoffer had met een kapverwonding.

Het slachtoffer, Stooky A., vertelde aan de politie dat hij in het dorp Santigron een bundel met oude bankbiljetten had gevonden op de grond. Op een gegeven moment kwam Martino W. naar hem toe en vroeg hem naar het geld. Martino beweerde dat de biljetten van hem waren. Er ontstond een woordenwisseling tussen Stooky en Martino.

Martino ging weg en kwam terug met een houwer waarmee hij naar zeggen van het slachtoffer, hem in de halsstreek probeerde te verwonden. Stooky weerde de slag met zijn arm af en kreeg daardoor een verwonding aan zijn onderarm. Het slachtoffer werd afgevoerd voor medische behandeling. Martino W. is aangehouden en in verzekeringgesteld.

Terwijl de politie bezig was met het onderzoek te Santigron, trof zij ook de gezochte verdachte Shakiel M. aan die gelijk werd aangehouden. Hij werd gezocht voor diefstal. Ook deze verdachte is in verzekeringgesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.