Geval bedreiging door beveiligingscamera opgenomen

De politie van ressort Livorno heeft op maandag 21 september de verdachte Gorden E. aangehouden ter zake bedreiging. De Centrale meldkamer gaf een melding door dat aan de Martin Luther Kingweg de aangever Roberto D. bedreigd was geworden door een bij hem bekende manspersoon Gorden E. Ter plaatse trof de politie Roberto aan die het verhaal aan hen vertelde. De verdachte zou een houwer uit zijn voertuig hebben gehaald en liep op Roberto af . Hij bedreigde Roberto te zullen doodkappen. Volgens het slachtoffer werd Gordon door omstanders tegen gehouden om erger te voorkomen. De verdachte verliet toen de plaats.

Uit vrees dat de verdachte zijn woorden in daden zou omzetten, deed het slachtoffer aangifte. Via camerabeelden kon de politie het gebeurde zelf waarnemen. Gorden E. werd opgespoord en aangehouden. De houwer waarmee hij Roberto had bedreigd werd in beslaggenomen. De verdachte is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.