Gestolen paspoorten gebruikt ter verzending van cocaïne

De Narcotica Brigade van de politie heeft op twee afzonderlijke dagen in de maand augustus een 83-jarige moeder en haar 58- jarige zoon aangehouden op verdenking overtreding van de Wet Verdovende Middelen.
Zij zouden postpakketten met cocaïne hebben aangeboden bij een postbedrijf ter verzending naar het buitenland. De hoeveelheid cocaïne had een totaal gewicht van iets meer dan 127 gram.
Uit het nader onderzoek dat volgde is gebleken, dat op 13 juni van dit jaar de paspoorten van de vrouw en haar zoon gestolen zijn uit een voertuig. Zij deden aangifte van deze auto inbraak bij de politie en kregen daarvoor een bewijs van aangifte.
De pakketten inhoudende onder andere cocaïne bleken na 13 juni te zijn gepost. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de moeder en haar zoon, na verhoor, door de politie heen gezonden.
Het is van groot belang om bij diefstal van documenten, zoals paspoorten rijbewijzen en identiteitsbewijzen, altijd aangifte bij de politie te doen en wel zo snel als mogelijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.