Gestolen fiets via social media achterhaald

De politie van Uitvlugt heeft op woensdag 19 april twee helers aangehouden. Deze verdachten hebben een gestolen fiets gekocht.

Een benadeelde zag in de avond van dinsdag 18 april op social media dat haar gestolen fiets ter verkoop werd aangeboden. Het rijwiel was op de zelfde dag op een onbewaakt moment op haar woonadres in het ressort weggenomen. Vanwege het late uur verzamelde ze alle informatie en deed op 19 april het adres aan waar de fiets moest zijn.

De vrouw geraakte op de plek in een woordenwisseling met een manspersoon die zij tegenkwam. Een politieman die op dat moment voorbij reed, greep in om erger te voorkomen. Partijen zijn toen overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het verhoor bleek hij een heler te zijn en kwam er een tweede manspersoon in beeld. Ook deze bleek een heler te zijn. Beide helers zijn na verhoor heengezonden en kon de rechtmatige eigenaar weer over haar fiets beschikken.

Aan de aanhouding van de potentiële verdachte wordt gewerkt.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.