Gestolen bromfiets achterhaald; verdachte eveneens aangehouden

De politie van het bureau Henar heeft na verkregen informatie in de avond van maandag 5 februari 2024 een gestolen bromfiets op een adres aan de Padanorijstweg in het district Nickerie achterhaald. De verdachte M.H. is op dinsdag 6 februari 2024 opgespoord en voor een winkel in de directe omgeving van zijn woonadres aangehouden.

Een benadeelde had in de ochtend van 5 februari 2024 aangifte van diefstal van zijn bromfiets gedaan op voormelde politiebureau. Naar zeggen van de aangever was hij in de nacht van zondag 4 op maandag 5 februari 2024 op bezoek bij zijn vriendin die woonachtig is langs een kleidam. Aangezien de kleidam op dat moment onbegaanbaar was, parkeerde hij zijn bromfiets voor een winkel langs de Ir. Mn. Ataoellahweg. Toen hij in de ochtend van 5 februari 2024 wederom naar zijn huis wilde vertrekken, kwam hij tot de ontdekking dat zijn bromfiets door onbekenden was weggenomen.

De aangever deed diezelfde avond wederom het politiebureau aan en hield de politie voor dat hij informatie had dat zijn bromfiets op een adres aan de Padanorijstweg was gezien. De wetsdienaren begaven zich naar het adres en troffen de gestolen bromfiets in een bad en toilet ruimte van de beneden woning, alwaar M.H. woonachtig is aan. Het rijtuig werd vervolgens door de politie in beslag genomen, waarna de verdachte die op dat moment niet thuis was, naderhand werd opgespoord en op 6 februari 2024 in de kraag werd gevat.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.