Geroddel tussen scholieren eindigt in de cel

Ouders van een leerling deden op donderdag 9 maart aangifte van mishandeling bij de politie van Lelydorp. Deze verklaarde dat hun zoon door een andere scholier is afgetakeld. Het slachtoffer dat letsels in het gezicht heeft opgelopen gaf aan in een lijnbus te zijn mishandeld door de verdachte en zijn broer.

Deze scholieren worden vaak door anderen opgezet om vechtpartijen uit te lokken.
De verdachte schakelde zijn broer in om hem te helpen bij een vete tussen hem en het slachtoffer. Zij wachtten de andere jongeman die op een andere school zit op om vervolgens met hem in dezelfde lijnbus te stappen.
In de bus is het slachtoffer door de broers en vermoedelijk andere vrienden flink aangepakt. De ouders van het slachtoffer hebben hem per eigen gelegenheid naar de dichtstbijzijnde polikliniek gebracht voor medische behandeling en deden daarna de aangifte.
De 14-jarige Gilliano, A. en zijn broer Stefano A. (27) zijn opgespoord en aangehouden voor openlijke geweldpleging. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de broers ingesloten.
De politie van Lelydorp onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.