Gepubliceerde foto’s van verdachten betreft aanhoudingen van RBTP over de maand maart 2024

Het Korps Politie Suriname heeft op donderdag 4 april 2024 drieendertig (33) foto’s van verdachten samen gepubliceerd met het bericht waarin is aangegeven dat de Operatie “Zero Tolerance” per die dag eveneens haar acties gaat aanscherpen en korte metten zal maken met zij die van plan zijn de samenleving angst aan te jagen.
Vermeld dient te worden dat het gepubliceerde foto’s van verdachten betreft, die in de maand maart 2024 door het RBTP zijn aangehouden. De gehele fotocollage van aanhoudingen over de maand maart 2024 is gepubliceerd, instede van de verdachten die ter zake diefstal middels braak en diefstal middels geweldpleging door de politie in verzekering zijn gesteld.
Onderstaand krijgt u slechts de fotocollage van deze verdachten te zien.

Aan de samenleving vragen wij alert en waakzaam te blijven en alle verdachte handelingen die worden waargenomen, aan de politie door te spelen. Uw medewerking is van eminent belang om Suriname weer veilig te kunnen maken.


Veiligheid, een zaak van U en de politie!!!!

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.