Genomineerden Police Award 2016 zijn in klein verband gewaardeerd

Korpschef Agnes Daniël heeft op maandag 30 januari de genomineerden voor de Police Award in klein verband gewaardeerd.
De Police Award is een speciale activiteit die in het leven is geroepen om het politiepersoneel dat zich extra heeft ingezet op een waardige manier in de bloemetjes te zetten. Deze activiteit werd de voorgaande jaren in onder andere de Congreshal en het KKF gebouw gehouden.
Vanwege de financieel economische situatie is er afgezien van de gebruikelijke wijze waarop de activiteit georganiseerd werd en is er gekozen om in kleiner verband het personeel te waarderen.
Er is voorafgaand aan deze dag een schrijven gericht naar alle structuren om voordrachten te doen van personen en afdelingen die extra inzet hebben gepleegd in het afgelopen jaar. Uit de voordrachten is er aan de hand van opgestelde criteria van elke categorie een selectie van drie gemaakt. Uit de geselecteerde managers, medewerkers en afdelingen is er één uitgeroepen tot de beste.
De beste manager van 2016 is geworden de inspecteur van politie 3e klasse Bryan Isaacs
De beste medewerker van 2016 is geworden de onderinspecteur van politie Harvey Castillion
De beste afdeling van 2016 is geworden Traffic In Person (TIP).
De korpschef heeft de genomineerden bedankt voor de prestaties die zij hebben neergezet.
Ook de regiocommandanten en directe leidinggevenden van de genomineerden werden bedankt dat zij vanuit hun positie de medewerkers de ruimte en ondersteuning hebben gegeven om zich optimaal te kunnen profileren.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.