Gemengde politie eenheid Nickerie pleegt drugsinval

Een gemengde politie eenheid heeft op woensdag 15 januari een inval gepleegd aan de Wilhelminastraat in het district Nickerie. Daarbij zijn de 31-jarige Iwan L. en zijn 33-jarige partner Keila, D. aangehouden ter zake overtreding Wet Verdovende Middelen.

Bij een ingesteld onderzoek in de woning zijn er verschillende drugssoorten zoals 51 stuks cocaïne gewikkeld in tabaksvloei, 84 bolletjes marihuana gewikkeld in foil, 9 zip lock zakjes sukru, 13 stuks XTC tabletten en 70 zip lock zakjes hasj aangetroffen. Daarnaast zijn er ook geldbedragen in Surinaamse-, Guyanese-, en Amerikaanse dollars, verpakkingsmateriaal en twee digitale weegschalen gevonden. Het vermoeden bestaat dat het geld de opbrengst is van de drugsverkoop. Alle aangetroffen goederen zijn door de politie in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Nadat de politie overleg heeft gepleegd met het Openbaar Ministerie zijn Iwan en zijn partner Keila hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.