Gemengde politie-eenheid houdt 49-jarige diefstal verdachte aan

De 49-jarige Dharminderpersad C. is op donderdagavond 22 oktober door leden van Recherche Regio Midden, bijgestaan door het Regio Bijstand Team Midden(RBTM), opgespoord en aangehouden.
Een benadeelde deed op dinsdag 6 oktober aangifte tegen Dharminderpersad op het politiebureau De Nieuwe Grond. De benadeelde deed aangifte van diefstal door middel van geweldpleging contra Dharminderpersad.
De verdachte Dharminderpersad heeft, onder bedreiging met een mes, een aantal spullen van de benadeelde weggenomen. Dit strafbaar feit vond plaats in de woning van de benadeelde.
Dharminderpersad kwam na bekomen- en uitgewerkte informatie als verdachte in beeld bij de politie waarna hij werd opgespoord en aangehouden. De politie heeft een groot deel van de gestolen spullen bij de verdachte aangetroffen en in beslag genomen.
Dharminderpersad is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Recherche Regio Midden is belast met het onderzoeken van deze strafzaak.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.