Gemengd team voert “Taks Force Operatie” uit te Regio Midden en Commewijne

Een gemengd team, bestaande uit de politie, penitentiaire ambtenaren en medewerkers van het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) heeft in de periode van donderdag 16 en vrijdag 17 juni op verschillende wegen in het district Wanica en Commewijne wegcontroles uitgevoerd. Deze controles vloeien voort uit het Zero Tolerance veiligheidsbeleid welke het Korps Politie Suriname (KPS) onlangs heeft afgekondigd.

De wegcontroles in Regio Midden hebben plaatsgevonden aan de Indira Ghandiweg, waarbij er in totaal 18 personen, wiens verzekerings-, keurings- en rijbewijs niet in orde waren proces-verbaal zijn aangezegd. Verder is door de politie één (1) verminkte rijbewijs in beslag genomen en de medewerkers van TCT hebben in totaal drie (3) busvergunningen ingenomen.

In het district Commewijne hebben de medewerkers van de omliggende politiebureaus een algehele wegcontrole gehouden. Daarbij zijn er in totaal 132 voertuigen gecontroleerd. Er is corrigerend en verbaliserend opgetreden. In het politie ressort te Richelieu werden vier personen beboet wiens keuring en voor kentekenplaat van hun voertuigen niet in orde waren. Na de werkzaamheden op die locatie te hebben afgerond, werd er in de verschillende hoofd- en zijwegen van Meerzorg, Nieuw- Amsterdam en Mariënburg gesurveilleerd.

In de nabije omgeving van het veerplein constateerden de wetsdienaren tijdens surveillance, dat barhouders en een eigenaar van een gok shop de vergunningsvoorwaarden niet naleefden. Zij werden aangezegd om hun deuren terstond te sluiten.

De hangjongeren die met hun voertuigen ter plaatse waren, werden ook van de plaats verwijderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.