Gemengd team treedt op tegen ongehoorzame burgers tijdens “Lockdown”

De politie, bijgestaan door het National Leger(NL) en leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in de nacht van zaterdag 15 tot in de vroege ochtend van maandag 17 mei in totaal vijfenzestig (65) “Lock downovertreders”, van wie vijftien (15) vrouwen overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie. Er zijn in totaal elf (11) voertuigen weggesleept van Lock downovertreders en autobestuurders die op het moment van hun staande houding het geldig Surinaams rijbewijs niet konden tonen. De overgebrachte overtreders hadden geen valide reden waarom zij zich over straat bevonden. Zij kregen een bestuurlijke boete op de Politie Academie opgelegd.
De 34-jarige autobestuurder Astrando M. en zijn meerijder Gilberto K. (39) werden in een grijs gelakt voertuig aan de Bolletriestraat staande gehouden. Gelet op het vreemd gedrag van het tweetal, werd er in opdracht van de hulpofficier een onderzoek door de politie in het voertuig ingesteld. Daarbij werden er twee zip Lock zakjes met witte substanties aangetroffen, die naderhand Sukru bleek te zijn. Het verderfelijk spul met een totaal gewicht van 3,31 gram is in beslag genomen.
Daarnaast zijn er in vijf (5) voertuigen van personen weggesleept, die op het moment van hun staande houding het geldig Surinaams rijbewijs niet konden tonen.
“Veilig is niet alleen een zaak van de politie, maar ook van u ”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.