Gemengd team trad op tegen éénhonderd en zevenenzeventig covid-19 “lockdown” overtreders

Eénhonderd en zevenenzeventig (177) “lockdown” overtreders van wie twintig (20) vrouwen zijn in het total lockdown weekend van vrijdagavond 23 april tot in de vroege ochtend van maandag 26 april door de politie, bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie.

De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden. Verder zijn er van negen (9) voertuigen van autobestuurders die hun rijbewijzen op dat moment niet konden tonen weggesleept.

Tijdens de veiligheidsfouillering werd op de 25-jarige “lockdown” overtreder Raoul R. een hoeveelheid marihuana en XTC-tabletten aangetroffen en in beslag genomen. Hierna werd de verdachte ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Santodorp.

Bij de voorgeleiding verklaarde Raoul aan de politie dat hij de drug kocht namens een paar vrienden om deze vanwege de total lockdown in voorraad te kunnen hebben. Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.

“Veiligheid is een zaak van u en de politie ”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.