Gemengd team trad op tegen éénhonderd en vierenzestig covid-19 “Lock down” overtreders

Eénhonderd en vierenzestig (164) “Lock down” overtreders van wie achtendertig (38) vrouwen zijn in het long weekend van vrijdagavond 6 augustus tot in de vroege ochtend van maandag 9 augustus door de politie, bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar het Andre Kamperveen stadion.
De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden. Verder hield de politie dertien (13) autobestuurders staande. Van negen (9) bestuurders die op dat moment het rijbewijs niet konden tonen, zijn de voertuigen weggesleept,.
Tijdens surveillance werden op verschillende locaties hangjongeren van de plaats verwijderd en verschillende feesten stop gezet. Bij de bruggen zijn er in totaal zeshonderd vijf en tachtig (685) voertuigen gecontroleerd en eenhonderd en negenenveertig (149) voertuigen doorzocht.
De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.
“Veiligheid is een zaak van u en de politie ”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.