Gemengd team trad op tegen driehonderd en één (301) covid-19 “lockdown” overtreders

Drie honderd en één (301) “lockdown” overtreders van wie vijfenveertig (45) vrouwen zijn in het long weekend van donderdagavond 11 februari tot in de vroege ochtend van maandag 15 februari door de politie bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie.

Zeven (7) “lockdown” overtreders, van wie drie (3) vrouwen gingen vreselijk tekeer met de politie, aangezien zij het niet eens waren dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.

De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden en anderen die langs de weg alcohol nuttigden.
Verder zijn er in totaal achtendertig (38) voertuigen weggesleept door de politie. Dit vanwege het feit dat autobestuurders hun rijbewijzen op dat moment niet konden tonen en sommige chauffeurs aangaven niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.

De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.

“Veiligheid is een zaak van u en de politie ”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.