Gemengd team Regio-Oost houdt vier verdachten aan, één hunner heengezonden

Een gemengd team van de politie van Regio Oost heeft de verdachten Patrick G. (28), Rodney D. (44), Maikel N. (42) en Renato M. (33) op dinsdag 22 november aangehouden.

Dit viertal wordt ervan verdacht het afgelopen week op twee afzonderlijke locaties in het district Commewijne betrokken te zijn geweest in twee gevallen van diefstal. De benadeelden deden hiervan aangifte op het politiebureau Meerzorg. Op een locatie aan de Oost-West verbinding te Meerzorg zijn er een hoeveelheid sieraden en een onbekend geldbedrag in SRD en vreemde valuta weggenomen en aan de Karamataliweg te Jagtlust is buit gemaakt een jachtgeweer, een 40 pk buitenboord motor en een geldbedrag in USD.

De wetsdienaren stelden een onderzoek in, waarbij na bekomen informatie er een rode auto die in beide gevallen betrokken blijkt te zijn in beeld kwam.
Het gelukte het gemengd team de twee verdachten Rodney en Maikel die in een grijsgelakte auto waren gezeten op de kruising van de Dr. Sophie Redmond- en de Johan Adolf Pengelstraat klem te rijden. In dit voertuig werd de buitenboordmotor aangetroffen en in beslag genomen.

Het rode voertuig waarin Patrick en Renato zaten werd na uitgewerkte informatie en middels het GPS systeem ter hoogte van de Toekomstweg en de Knikkerstraat klemgereden. De verdachten blijken bekenden van de politie te zijn die zich vermoedelijk schuldig hebben gemaakt aan tal van andere strafbare feiten. De overige buit gemaakte zaken zijn nog niet achterhaald.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten Rodney, Maikel en Renato door de politie in verzekering gesteld, terwijl Patrick na verhoor is heengezonden. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Oost.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.