Gemengd team, politie unit “ On the Run” en leden van de BBS, houden drie verdachten kort na gewapende beroving aan

Een gemengd team van de politie en leden van de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in de vroege ochtend van woensdag 17 april 2024 de drie verdachten E.K. (18), L.R. (22) en J.M. (22) ter zake een beroving in de Palmentuin aangehouden.

De politie van het bureau Centrum kreeg die ochtend de melding van een gewapende beroving die had plaatsgevonden in de Palmentuin. Het gemengd team reageerde op de melding en stelde gelijk een onderzoek in. De drie verdachten werden in de directe omgeving van het gepleegde strafbare feit aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar voornoemde politiebureau. De buit, bestaande uit een geldbedrag in SRD, een mobiele telefoontoestel, een camera toestel en twee scherpe voorwerpen waarmee zij het slachtoffer onder bedreiging beroofden, werden op hen teruggevonden en door de politie in beslag genomen.

Hangende het onderzoek zijn de verdachten na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.