Gemengd team politie en RBTP houden algehele veiligheidscontrole

Een gemengd team van de politie heeft samen met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in de avond van donderdag 21 september 2023 in het kader van de landelijke veiligheidsoperatie algehele veiligheidscontroles uitgevoerd aan de Nieuwzorgweg, de Martin Luther Kingweg ter hoogte post 1, de Latourweg bij Gorba place en Gow2 en op de kruising van de Hoge- en de Waaldijckstraat, waarbij er 305 voertuigen zijn gecontroleerd. Tijdens deze controles zijn er twee verdachten aangehouden ter zake overtreding van de vuurwapenwet en wet verdovende middelen. In de directe omgeving van enkele voertuigen die geparkeerd stonden ter hoogte van post 1 is er een hoeveelheid hasj en marihuana onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. De twee aangehouden verdachten werden in afwachting op hun voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Latour

Verder zijn er surveillances uitgevoerd aan de Hoge- en de Waaldijkstraat, de Menkendam, de Nieuwzorg-, de Ramgoelam en de Latourweg.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.