Gemengd politieteam rolt inbrekersbende op

Leden van Recherche Midden hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in de tweede week van mei drie verdachten op verschillende dagen en locaties aangehouden in Paramaribo. Het betreft in deze Radjinderkoemar R. alias “Wikash” en Jason P. alias “Jay”, beiden 22 jaar oud en de 23-jarige Arifin T. alias “Somo”.
Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat het drietal in de afgelopen maanden acht generatoren hebben weggenomen bij de Digicel zendmasten in de districten Para, Wanica, Saramacca, Commewijne en Paramaribo. De buitgemaakte generatoren zijn echter nog niet achterhaald.
Aan de hand van getuigenverklaringen kwamen deze drie verdachten in beeld. Eén hunner ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd, terwijl zijn kompanen een volmondige bekentenis hebben afgelegd. Bij de aanhouding van Jason werd op hem aangetroffen en in beslag genomen 50 gram marihuana.
Alle drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.