Gekwalificeerde diefstal verdachte aangehouden en in verzekering gesteld

Dinesh R. is op 14 april aangehouden en opgesloten  in verband met een diefstal gepleegd in de handelszaak van zijn vriend A.S. in de nacht van zondag 15- op maandag 16 maart van dit jaar. Op zondagavond 15 maart ging A.S. met zijn vriend Dinesh borrelen in het stadscentrum. In de vroege ochtend van 16 maart voelde A.S. zich dronken en werd hij door Dinesh naar diens woning gebracht alwaar hij de nacht doorbracht. Bij die gelegenheid was het  afstandsbedieningapparaat van de toegangsdeur tot zijn handelszaak in zijn broekzak.

 Omstreeks zeven uur in de morgen werd A.S. wakker en reed hij naar zijn winkelzaak annex woning. Daar kwam hij tot de ontdekking dat uit zijn handelszaak een aantal pantalons waren verdwenen zonder dat er ingebroken was. A.S. ging toen de beelden van zijn beveiligingscamera bekijken en op de beelden zag hij een bij hem onbekende vrouw de roldeur van zijn zaak openen met gebruikmaking van het afstandsbedieningapparaat. Deze vrouw nam vervolgens een aantal pantalons weg uit de zaak. Daarna sloot zij de deur weer af. A.S. heeft sterk het vermoeden dat terwijl hij lag te slapen Dinesh het bedieningsapparaat uit zijn broekzak heeft gehaald en die aan de vrouw heeft gegeven om de diefstal te plegen. Voorts dat Dinesh het apparaat na het misdrijf weer in zijn broekzak moet hebben gestopt.

 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.