Geinde gelden uit auto weg genomen; incassoloper aangehouden

De 34- jarige Maikel S., is door de politie van Uitvlugt op woensdag 22 juni aangehouden. Maikel is incassoloper van een bedrijvengroep en moest geld innen voor de eigenaar. Hij deed het geïnde geld in een plastiekentas en stopte het in het dashboardkastje van zijn voertuig.  

Elders inde hij verder een bedrag van meer dan Euro 22.000 en plaatste dat in een zwarte zak op de achter zitting van het voertuig.  Hij sloot de auto af om eten te kopen.

Bij terugkeer ontdekte hij dat het geld op de achter zitting verdwenen was en dat het tochtraampje was ingeslagen. Hij maakte contact met zijn manager en schakelde daarna de politie in.

Bij aankomst van de politie verklaarde een getuige dat zij een man zag wegrennen met een zwarte zak in de hand. Hij stapte in een witgelakt voertuig die hem tegemoet reed. Het voertuig trok op en de getuige zag kans het kentekennummer op te nemen.

Maikel is in verzekering gesteld, omdat het vermoeden bestaat dat hij meer moet afweten van deze zaak.

Aan de hand van het kentekennummer werd de eigenaar van het voertuig Stefano M. (23) achterhaald en aangehouden. Volgens zijn verklaring bevond het voertuig zich op die bewuste dag bij ene T. Ook deze werd opgespoord en aangehouden.

Op aanwijzing van T. werd Arno G. in beeld gebracht en aangehouden.

Het vermoeden bestaat dat er meerdere verdachten bij deze zaak betrokken moeten zijn.

Het onderzoek in deze zaak wordt door de Recherche van Paramaribo voortgezet.   

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.