Geestesgestoorde na vernieling aangehouden

De 28-jarige geestesgestoorde Ernie K. is op dinsdagavond 8 oktober door de politie van Regio Midden ter zake vernieling aangehouden.
De politie kreeg de melding van het Command Center dat een manspersoon op een woonadres in het district Wanica te keer ging. De aangeefster N.E. zijnde een zus van Ernie verklaarde aan de politie dat zij met haar vriendin op het erf zaten te praten. Gelijk hierna deed Ernie verschillende uitspraken in de richting van de vriendin.
Het viel niet in goede aarde bij Ernie toen de vriendin aan de zus vroeg wat er met haar broer Ernie aan de hand was. Toen hij dat hoorde liep hij snel naar zijn woning en keerde met een ijzeren staaf in zijn hand terug. De vriendin merkte dit tijdig en bracht zichzelf in veiligheid.
Ernie sloeg uit boosheid met de ijzeren staaf shutter glazen van de woning van zijn zus kapot. De politie trof op Ernie een mes en de ijzeren staaf aan die in beslag zijn genomen.
Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Ernie na verhoor niet in verzekering gesteld, maar werd overgebracht naar het Psychiatisch Centrum Suriname om begeleid te worden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.