Geestesgestoorde moeder brengt zoontje ernstige brandwonden toe

Een oom deed op zondag 30 augustus  het politiebureau te Santodorp aan met zijn zes jarig neefje. De jongen vertoonde brandwonden aan het lichaam. De oom verklaarde aan de politie dat de moeder van de jongen heet water op hem gegooid had.

De politie zorgde ervoor dat de jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis werd overgebracht.  De verwondingen zijn van dien aard dat het slachtoffer in het ziekenhuis is opgenomen. De 40-jarige J.K. is de moeder van de jongen. Zij moet de persoon zijn die hem zwaar mishandeld heeft. Uit onderzoek blijkt dat J.K. reeds twee jaren psychiatrische problemen heeft en begeleid wordt door deskundigen van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is J.K. in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak  is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.