Geestes gestoorde man gaat schoolerf op met scherpvoorwerp

 De politie van het ressort Lelydorp kreeg op vrijdag 28 juni de telefonische melding, dat een man zich op het schoolerf van de Ugenio Pacellischool bevond met een houwer in zijn bezit.

Twee wetsdienaren begaven zich zo snel mogelijk naar de school. Toen de man de politieambtenaren zag rende hij  hun richting op met de houwer in de hand. De agenten brachten zich zelf in veiligheid en vroegen om assistentie van andere collega’s.

Op een gegeven moment rende de man inkwestie weg. De twee agenten gingen hem achterna samen met andere collega’s die assistentie kwamen verlenen. Op een bepaald moment bleef de man staan en legde de houwer neer nadat enkele waarschuwingschoten gelost waren.

Vervolgens werd hij door de politie aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot. Twee agenten liepen kneuzingen aan hun armen op en moesten medisch behandeld worden. De man maakte een verwarde indruk.

Nadat de man naar het politie bureau was gebracht deed een broer van hem het bureau aan en verklaarde dat de man de 44- jarige Eduard,K. is en dat hij een Pshychiatrisch patient is. De politie zal na overleg met het Openbaar Ministerie de nodige maatregel tegen Eduard,K. treffen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.