Geestelijk gestoorde man zwaar mishandeld

De 30-jarige Quincy F. is op vrijdag 16 april door de politie van het bureau Moengo aangehouden voor zware mishandeling van een geestelijk gestoorde jongeman.
De geesteszieke jongeman bracht Quincy op vrijdag 16 april een klap toe. Quincy stapte naar de politie van het bureau Moengo en deed zijn beklag over wat de geesteszieke man gedaan had; namelijk dat die hem op straat een klap verkocht had.
Na zijn klacht verliet Quincy het politiebureau en zag de jongeman in kwestie in de buurt van de Lijnweg. Quincy nam een eind hout en sloeg de geestelijk gestoorde man daarmee op diens hoofd. De man raakte zodanig gewond dat hij ter verpleging is opgenomen in het ziekenhuis.
Na zijn daad meldde Quincy zich aan bij de plaatselijke politie waarna hij werd aangehouden. Naar zijn zeggen was het niet zijn bedoeling om de man te verwonden. Hij wilde hem alleen aanspreken over zijn gedrag, maar dat zaken uit de hand zijn gelopen.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Quincy in verzekering gesteld door de politie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.