Geen verkeersdode aan de Kwattaweg

Een online nieuwssite van Suriname heeft een bericht gelanceerd met als kop: “Negen vuurwerkslachtoffers en al twee verkeersdoden voor dit jaar”.

In dat bericht wordt aangegeven dat er voor 2020 reeds twee verkeersdoden zijn genoteerd en komt de volgende zinsnede voor: ‘Bij een aanrijding rond half zes ‘s morgens is de eerste verkeersdode voor dit jaar genoteerd. Het ongeluk heeft aan de Kwattaweg plaatsgevonden’. Deze informatie is niet juist.

Aan de Kwatta weg heeft zich wel een aanrijding voorgedaan waarbij het voertuig van de veroorzaker over de kop is gegaan en zwaar beschadigd is. De bestuurder van het ander voertuig, dat uit de tegenover gestelde richting kwam, heeft een heup fractuur opgelopen. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs.

Het eerste verkeersslachtoffer voor 2020 is in een ziekenhuis in Frans-Guyana komen te overlijden. Over dat geval zal de politie een apart bericht maken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.