Geen verdachte met lichamen vermiste meisjes aangehouden: politie zet zoekactie voort

Een eenheid bestaande uit leden van de recherche van regio Oost, het Regio Bijstand Team (RBT) Oost, Korps Commando Speciale troepen en militairen gestationeerd te Albina, heeft op maandag 6 maart een zoekactie op de Marowijnerivier op touw gezet. Via de media verscheen er een bericht dat er een verdachte is aangehouden met in zijn bezit twee zwarte zakken waarin de lichamen van de vermiste Rehana Pierre (4) en Cindy Pierre (7) waren.
De man zou naar zeggen te Galibi zijn aangehouden. De politie van Albina nam contact op met de kapitein van Galibi die dit bericht weersprak.
Ook werd er een verklaring gegeven dat de verdachte door personen zijn aangehouden en dat zij met hem via de Wanekreek richting Albina zouden voeren.
De linkerover van de Marowijnerivier is afgevaren vanaf Albina tot Galibi. Ook zijn er verschillende kampen die langs de oever zijn opgezet gecontroleerd.
Er zijn geen mannen aangetroffen in een boot met een verdachte.
Inmiddels is de eenheid terug op Albina en zal de zoektocht naar de twee vermiste meisjes onvoorkort worden voortgezet.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.