Geen sprake van autodiefstal, maar betalingskwestie

De politie van Kwatta kreeg op dinsdag 9 februari melding van een autodiefstal op een adres in het ressort.

Bij aankomst op de plek voor onderzoek werd het slachtoffer aangetroffen, die aangaf dat zijn voertuig door een bij hem bekende man is weggenomen.

Na een ingesteld onderzoek werd het voertuig in een garage op een adres te Sophia’s Lust aangetroffen. Het voertuig werd toen weggesleept naar het politiebureau en partijen werden overgebracht naar het politiebureau.

Na verhoor van de mannen door de hulpofficier, kwam vast te staan dat het om een betalingskwestie ging. De ene man had de auto gekocht van de ander en moest hem U$ 5.000 hiervoor betalen. Toen de betaling uitbleef, deed de eigenaar op dinsdag 9 februari het adres van de koper aan om zijn geld op te eisen. Aangezien de koper aangaf het geld nog niet te hebben, nam hij het voertuig mee.

De zaak werd door de piket officier beslecht, waarbij de eigenaar de sleepkosten heeft betaald en weer over zijn voertuig kon beschikken.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.