Gebroeders ‘Tyson’ en ‘Jossie’ aangehouden voor roofmoord Engelweg

De afdeling Kapitale Delicten heeft in de nacht van woensdag 6 april de gebroeders Andreas, H. alias ‘Tyson’ (21) en de 17-jarige Jozua H. alias ‘Jossie’. aangehouden op verdenking van medeplichtigheid aan de roofmoord van een bejaarden vrouw aan de Engelweg te Livorno. Inmiddels hebben zij een volmondige bekentenis afgelegd. Het strafbare feit is gepleegd in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 maart.

Op donderdag 24 maart kreeg de politie van het ressort Livorno via de Centrale Meldkamer de dievenmelding, waarbij de 76-jarige vrouw Willy Deira om het leven is gebracht door criminelen. De boeven hebben zich toegang tot de woning verschaft door schutter glazen aan de achterzijde van de woning te lichten.

De afdeling Kapitale Delicten en de Forensische Opsporing hebben tijdens het  onderzoek verdachten in beeld gebracht, waarna de gebroeders “Tyson” en ‘Jossie’ zijn aangehouden.

Hangende het verdere onderzoek zijn de gebroeders H. na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak wordt verder voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.