Gascilinder dieven vinden buit langs de weg

De politie van Uitvlugt heeft de 54-jarige Harvey T. en de 44-jarige Rene F. in de vroege ochtend van woensdag 21 september aangehouden. De twee mannen reden op één bromfiets op de openbare weg.

De duorijder Harvey had geen valhelm op. Voorbijrijdende wetsdienaren dwongen hen tot stoppen. De politieambtenaren zagen een jute zak met inhoud ingeklemd tussen de mannen. Zij namen een kijkje in de zak en zagen een gascilinder. Bij een korte ondervraging verklaarden de mannen dat deze door een lange man langs de weg was achter gelaten.  Na de inhoud van de zak te hebben bekeken namen zij het mee.

Aangezien hun verhaal vanwege het tijdstip van de ochtend ongeloofwaardig overkwam,  is het duo aangehouden en overbracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld.

Enkele uren later deed een benadeelde het politiebureau aan en deed aangifte van diefstal van zijn gascilinder. De gascilinder werd toen aan de aangever getoond die het herkende als de zijne. De aangever kon gelijk weer over zijn gascilinder beschikken. 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.