Gascilinder dief verklaart dat hij naar plantjes zocht

De bekende van de politie Dewdad B. is door de politie van Santodorp aangehouden voor diefstal. Dewdad werd op heterdaad betrapt toen hij bezig was de achterdeur van een huis te forceren. De politie werd ingeschakeld en de verdachte werd aangehouden.

De buren herkende de verdachte als te zijn de man die op een andere dag een gascilinder had weggenomen op hetzelfde adres. Op die bewuste dag had Dewdad de gascilinder weggenomen nadat hij eerst aanklopte. De buren die dachten dat hij werkzaamheden moest doen voor de eigenaar, vestigde geen aandacht op hem. Later op de dag kregen zij van de eigenaar te horen dat zijn gascilinder was weggenomen. De eigenaar deed toen aangifte bij de politie.

Bij confrontatie met wat de buren hadden verklaard, ontkende Dewdad eerder op het erf te zijn geweest. Dewdad hield de politie voor dat hij voor het eerst op het erf is geweest. Hij was op zoek naar groente plantjes om te gaan planten.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Dewdad ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.