Gascilinder dief op heterdaad betrapt; verdachte aangehouden

handboeien

De politie van het bureau Livorno heeft op maandag 8 januari 2023 de verdachte M.R. (52) ter zake poging tot inbraak, op een adres aan de Sir Winston Churchillweg, in de kraag gevat.

M.R. werd diezelfde nacht op heterdaad betrapt door de 29-jarige bewoonster L.S. toen hij een gascilinder poogde weg te nemen. Naar zeggen van de aangeefster hoorde zij een geluid, nam gelijk poolshoogte en zag een manspersoon aan de achterzijde van haar terrein met een gascilinder in zijn hand weglopen. Zij zette direct de achtervolging in, maar de dader zag kans weg te komen door in een goot te springen en via het aangrenzend bos te vluchten. De aangeefster trof enkele meters verder de weggenomen gascilinder aan en schakelde de politie in.

Bij aankomst van de wetsdienaren stelden zij in de directe omgeving een onderzoek in. Aan de hand van de beschrijving van zijn kleding werd de verdachte in één van de zijstraten in de directe omgeving,  door de politie in de boeien geslagen, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. De verdachte M.R. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.