Gasbomdief aangehouden

De politie van Santo Dorp heeft  eergisteravond, donderdag 21 augustus, een crimineel aangehouden. Kort daarvoor had hij met zijn comparant een inbraak gepleegd in een winkel aan de Rattanweg. Uit die winkel hebben zij 19  gasbommen gestolen respectievelijk 15 van 28lbs en 4 van 20 lbs.

Deze gascilinders hebben zij vervolgens  geladen in een personenauto. Iemand zag dat en alarmeerde de politie. Die politie van het bureau Santo Dorp kwam deze criminelen op het spoor aan de Nieuw Weergevondenweg en zette de achtervolging in. De criminelen vluchtten toen de Herstellingsweg in waar hun auto in een trens terecht kwam.

Een van de criminelen zag kans weg te rennen maar de andere is aangehouden. Die crimineel is de 53-jarige Hugo M. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De auto is in beslag genomen en de gascilinders zullen terug worden gegeven aan de rechtmatige eigenaar. Het vermoeden bestaat dat deze twee dieven meer gasbomdiefstallen op hun naam hebben staan.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.