Ganesh brengt kamergenoot kapverwondingen toe en belandt in de cel

De 45-jrige Ganesh B. die illegaal in het land vertoeft is op zaterdag 14 september door de politie van bureau Flora aangehouden.
De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een kappartij aan de Duisburglaan tussen twee manspersonen. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer werd hij plotseling aangevallen door een manspersoon die zijn gezicht met een trui had bedekt. Hij geraakte in een worsteling met de verdachte, waarbij de trui van het gezicht van zijn aanvaller viel. Bij die gelegenheid zag hij dat het om zijn kamergenoot Ganesh ging.
Ondanks zijn verwondingen overrompelde het slachtoffer Ganesh, riep om hulp riep en hield Ganesh tegen de kamer te verlaten.
De eigenaar van het huis kwam op het hulpgeroep van het slachtoffer af en schakelde de politie in. De verdachte werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Tijdens de voorgeleiding bleek Ganesh illegaal in het land te vertoeven en ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in vreemdelingen bewaring opgehouden, in afwachting op het proces tot uitzetting.
Het slachtoffer is medisch behandeld en vervolgens verwezen naar zijn huisarts. Het scherp voorwerp en de trui zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.