Furgill aangehouden voor poging beroving

Furgill A. (25) is door de politie van het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo aangehouden voor mishandeling.

De politie kreeg melding van een vechtpartij tussen twee mannen aan de Keizerstraat. Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat Furgill een manspersoon had benaderd en hem had gevraagd om zijn mobiel te lenen om te bellen.

De manspersoon die op dat moment op weg was naar de Maagdenstraat, waar zijn auto geparkeerd stond, weigerde zijn mobiel af te staan. Dit vond Furgill niet leuk en schold hij de benadeelde uit en probeerde het mobiele toestel uit de hand van de benadeelde weg te rukken. De mannen raakten in een schermutseling.

Furgill haalde  een scherp voorwerp tevoorschijn om de andere  man te lijf te gaan. De man die probeerde hem het voorwerp afhandig te maken, liep een kleine snijwond in de handpalm op.

Een voorbijganger die de schermutseling zag, bood de man hulp aan en schakelde de politie in. Het RBT speelde in op het bericht en konden de wetsdienaren de verdachte in de directe omgeving aanhouden. Het scherpe voorwerp is bij hem in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Furgill achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.