Furgil aangehouden voor diefstal cellulair toestel

De politie van Geyersvlijt heeft op donderdag 12 november een verdachte aangehouden in het ressort.

Na een melding dat een 13- jarige scholier door drie manspersonen was beroofd in het ressort ging de politie ter plekke. Bij aankomst werd het slachtoffer H.R. aangetroffen. Volgens zijn verklaring is hij door drie mannen beroofd van SRD 20 en zijn mobiele telefoontoestel. Na de daad vluchtte de mannen weg. Een mede scholier rende de winkelzaak  binnen en vroeg om hulp.

Een politieambtenaar die zich in de zaak bevond, zette de achtervolging in. Hij was genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen, om de verdachten tot andere gedachten te brengen. Het lukte de wetsdienaar de verdachte Furgel, P. in de directe omgeving aan te houden. De twee anderen konden aan hun aanhouding ontkomen.

Furgil werd aan de politie van Geyersvlijt overgedragen. De buit is nog niet terecht. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Aan de opsporing van de twee verdachten wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.