Frontale Botsing op de Oost-Westverbinding

De politie van het ressort Richelieu raakte op donderdag 8 oktober geconfronteerd met een frontale botsing op de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 28 waarbij er negen gewonden zijn gemeld. Op het moment van de aanrijding regende het heel hard. Volgens het voorlopige onderzoek moet de 31-jarige bestuurder Bin L. die de rijrichting Stolkertsijver had,  op de rijhelft van de tegenligger Oscar, P. terecht  zijn gekomen. Door het slechte weer heeft Oscar de handeling van Bin niet op tijd kunnen merken met als gevolg een frontale botsing tussen beide voertuigen.

In het voertuig dat bestuurd werd door Oscar, zaten er zeven mede-inzittenden terwijl Bin zich alleen in zijn voertuig bevond.

Zeven  van de gewonden werden door de ambulances die door de politie waren ingeschakeld, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis (SEH).  De twee andere slachtoffers die minder ernstig gewond waren, werden door de politie overgebracht naar de SEH.  Eén van de slachtoffers  is  opgenomen op de afdeling Intensive Care. De anderen konden na medische behandeling huiswaarts keren.

Beide autobestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en waren ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Richelieu.

De politie doet wederom een beroep op weggebruikers om  rekening te houden met de veiligheid op de openbare wegen door te letten op de aangegeven maximum snelheden op de verschillende locaties. Zo kunnen we  ongevallen in het verkeer  minimaliseren.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.