Frontale botsing met twee doden tilt verkeersbarometer naar 74

Twee personen hebben gisteren na een aanrijding tussen een personen – en een bestelbus aan de Afobakaweg het leven gelaten.
De politie van Paranam kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een verkeersongeval, waarbij een auto over de kop was. Bij aankomst op de plek bleek het om een aanrijding te gaan tussen twee voertuigen. Het levenloze lichaam van de 47-jarige Samson Singi werd op de berm aangetroffen. Samson was mede inzittende van de personenbus. In de personenbus bevonden zich vijf personen, inclusief de bestuurder. In de bestelbus zat de bestuurder met een bijrijder. Beide bestuurders en de overige inzittenden raakten gewond.
Met ingeschakelde ambulances werden zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Bij aankomst in de ziekeninrichting liet de 26-jarige bestuurder van de personenbus, Diego Majokko, het leven. De overige gewonden zijn ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen.
Volgens het voorlopige onderzoek reden beide bestuurders in tegengestelde richting over de Afobakkaweg. Ter hoogte van mast 11, waar de weg bochtvormig is, moet Diego die vermoedelijke met een hoge snelheid reed naar de richting van Paranam achter het stuur in slaap zijn gevallen. Hij belandde op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de frontale botsing.
Beide ontzielde lichamen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.
De politie van Paranam en de verkeersunit van regio Midden zijn belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.