Frikandellen dief rijdt winkelier aan bij ontsnapping

De politie van regio Midden kreeg op donderdag 8 december melding van de Centrale Meldkamer van een beroving in een winkel aan de Indra Ghandiweg. Ter plekke aangekomen bleek uit onderzoek dat de winkelier is aangereden door een crimineel die wilde ontsnappen met twee pakken Frikandellen.

De man nam twee pakken Frikandellen van de schappen, liep de kassa voorbij en ging naar buiten. De winkelier ging de dief achterna, geassisteerd door enkele medewerkers.

De dief stapte op de parkeerhaven in een witgelakte Mark X. De winkelier die voor het voertuig ging staan om hem tegen te houden, werd aangereden. De crimineel reed ook enkele voertuigen aan en wist weg te komen.

De winkelier liep schaafwonden aan zijn linker onderarm op. Het opgegeven kentekennummer is nagetrokken en bleek vals te zijn.

De politie van de Nieuwe Grond doet een beroep op de samenleving om bij het signaleren van een witte Mark X, van het nieuwste model, met schade aan de rechter voorzijde dit door te geven aan de politie op het telefoonnummer 580677.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.