Foutparkeerder die inrijdt op de politie aangehouden

De politie van Latour heeft op woensdag 12 februari de autobestuurder Winodkoemar, J. (24) aangehouden voor wederspannigheid, poging doodslag en overtreding van de wet op verdovende middelen.

De wetsdienaren zagen tijdens surveillance in de avonduren dat een auto fout geparkeerd stond aan de Tyronneweg. Zij stopten naast het voertuig met drie inzittenden. De mannen werden aangesproken op het voertuig elders goed te parkeren. De bestuurder gaf geen gevolg hieraan.

Een politieman stapte toen uit het politievoertuig en sommeerde de bestuurder de plaats terstond te verlaten. De autobestuurder trok het voertuig plotseling op en reed in op de politieman, die genoodzaakt was van de weg te springen. Vervolgens reed de bestuurder in volle vaart weg.

De politie zette de achtervolging in. Het voertuig werd aan de Ramgoelamweg klemgereden. De twee inzittenden renden weg. De autobestuurder Winodkoemar werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het voertuig is in beslag genomen.

Winodkoemar ging vreselijk tekeer met de politieambtenaren op het politiebureau. In het voertuig werd aangetroffen en in beslag genomen 65,3 gram yami.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de foutparkeerder ingesloten.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.