Formele overdracht scheidende wnd korpschef aan de nieuwe wnd. korpschef

Op het ministerie van Justitie en Politie heeft op vrijdag 8 maart 2024 de formele overdracht plaatsgevonden door de scheidende wnd korpschef, de hoofdcommissaris van politie Ruben Kensen aan de nieuwe wnd-korpschef, de commissaris van politie Bryan Isaacs. Dit heugelijk feit heeft plaatsgevonden in aanwezigheid van de minister van Justitie en Politie Mr. K. Amoksi, de Directeur Justitie Mr. Lakhisaran, onder Directeur Operationele Diensten B. Somai, de beleidsadviseur Mr. R. Karg en de Directeur Operationele Diensten (DOKPS) Commissaris Melvin Pinas alsook de Directeur Beleidsvoorbereiding en Beheer (BVB) Commissaris Rishi Akkal. In zijn toespraak bedankte de hoofdcommissaris van politie Kensen, de minister van JUSPOL en een ieder die op welke wijze dan ook een wezenlijke bijdrage heeft geleverd bij de uitvoering van een aantal doelstellingen die het Interim Management Team (IMT) heeft kunnen verwezenlijken in het reorganisatie proces van het Korps Politie Suriname (KPS). Daarnaast zal hij altijd beschikbaar zijn voor de dienst, omdat eens een politieman, je altijd een politieman blijft. De scheidende wnd korpschef is vanaf heden ter beschikking van de minister van JUSPOL.
Voorafgaand aan de formele overdracht, werd de commissaris van politie Bryan Isaacs eerst in de gelegenheid gesteld het beheer van DO-KPS over te dragen aan de nieuwe Directeur DO-KPS, Commissaris Melvin Pinas.
Tot slot bedankte de nieuw bakken wnd-korpschef Bryan Isaacs de regering en de minister voor het in hem gestelde vertrouwen om samen met dit nieuw, jong en krachtig team een waardige job uit te voeren om de samenleving ten dienste te kunnen zijn en de politieorganisatie naar grotere hoogten te brengen. De bevordering tot hoofdcommissaris, waarna de aanstelling tot korpschef ge volgd door de ceremoniële overdracht van het vaandel (commando overdracht) aan de nieuwe korpschef, zal indien de omstandigheden en de situatie hetzelfde blijven, geschieden op donderdag 28 maart op de politie academie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.