Fietser overlijdt in ziekenhuis na aanrijding

De 61-jarige fietser Soeroso Kasmo is op donderdag 29 augustus na te zijn aangereden door een bestelbusje in het ziekenhuis overleden.

De politie van bureau Centrum kreeg de melding van een aanrijding op de kruising van de Cocoslaan en de Weg naar Maretraite tussen een bestelbusje en een fietser en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken. 

Bij aankomst op de plek werd de autobestuurder en het slachtoffer Kasmo aangetroffen die niet aanspreekbaar was. Onderzoek wees uit dat de autobestuurder over de Eldoradolaan reed komende vanuit de Weyoelaan gaande richting de Weg naar Maretraite. De fietser Kasmo reed over de Cocoslaan komende vanuit de Florastraat gaande richting de Weg naar Maretraite.

De autobestuurder heeft bij het beschrijven van een rechtse bocht, richting de Citruslaan, geen voorrang verleend aan de heer Kasmo die op dat moment eveneens een linkse bocht beschreef in de richting van de Citruslaan met als gevolg de aanrijding.

Per ontboden ambulance werd de heer Kasmo afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij kort na aankomst het leven liet. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De 21-jarige autobestuurder Li L. blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.