Fietser na te zijn aangereden door vrachtwagen met oplegger overleden

De 69-jarige fietser Manhangoo, Totaram is op vrijdag 12 maart na een aanrijding met een vrachtwagen met oplegger op de kruising van de Henry Fernandes- en de Kwattaweg overleden.
De politie van het bureau Kwatta kreeg van het Command Center de melding van de aanrijding met dodelijk afloop op voormelde kruising. Bij aankomst van de politieambtenaren op de locatie werd de fietser die geen levensteken meer vertoonde op het wegdek aangetroffen.
Onderzoek wees uit dat  de vrachtwagenbestuurder over de Kwattaweg reed, gaande in de richting van de Henry Fernandesweg. Op hetzelfde moment bevond de fietser zich op de hoek van de henry Fernandesweg. Bij die gelegenheid beschreef de bestuurder van de vrachtwagen een rechtse bocht. Daarbij raakte het achterste gedeelte van de oplegger de fietser met het noodlottig gevolg voor hem.   Een arts stelde formeel de dood vast.
De vrachtwagenbestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd en zal bij de hulpofficier van Justitie worden voorgeleid.
Het ontzielde lichaam van de fietser is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.