Fietser laat leven na te zijn aangereden door personenauto

De 64-jarige fietser M.K. heeft na te zijn aangereden door een personenauto op zaterdag 24 maart 2024 aan de Coronastraat ter plekke het leven gelaten.

Na de melding van een aanrijding tussen een fietser en een auto en dat er sprake was van dodelijke afloop, deden de wetsdienaren van het politiebureau Geyersvlijt de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de politieambtenaren het slachtoffer M.K. dat geen teken van leven meer vertoonde aan. Volgens veilig gestelde camerabeelden heeft het voorlopige onderzoek uitgewezen dat de fietser de vermoedelijke veroorzaker is van de aanrijding. Zowel de fietser als de autobestuurder reden over de Coronastraat gaande in de richting van Roopram. Volgens een ooggetuige reed de fietser waggelend over de weg en gelukte het een andere voertuig de fietser in te halen. De betrokken automobilist zag plotseling de fietser zijn rijgedeelte opkomen en kon de aanrijding niet meer voorkomen. De fietser werd geraakt en liet ter plekke het leven. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.
De materiële schade aan zowel de fiets als de auto is aanzienlijk. De automobiliste die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of andere bedwelmende middel.

Het ontzielde lichaam van M.K. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.