Fietser dood gereden

 foto :  dWTonline /  A. Janki.

De 42-jarige fietser Vinodh Ramgolam is gisteravond dodelijk aangereden door een pick-up bestuurder aan de Mr. J.Lachamonstraat terhoogte van het Flora-project. Na de aanrijding is de pick-up bestuurder door gereden. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat beide verkeersdeelnemers over de Mr. J. Lachmonstraat reden, komende vanuit de richting Floralaan en gaande in de richting van de Lalarookhweg. De fietser moet toen van achteren zijn aangereden door de pick-up bestuurder.

Dankzij getuigen informaties is het de politie gelukt om de pick-up na ongeveer vier uur te achterhalen op een pand te Uitvlugt. Niet lang daarna is de pick-up bestuurder bekend geworden bij de politie. Hij werd bij zijn woning  op het Marowijne-project opgespoord maar werd niet aangetroffen. Vanmorgen, omstreeks kwart voor acht, heeft de bestuurder zich aangemeld op het politie bureau te Houttuin. Het betreft in deze de 44-jarige Mohanpersad P.

Hij is intussen overgedragen aan de politie van het bureau Flora die belast is met het onderzoek in deze zaak. Mohanpersad zal worden voorgeleid bij een hulp-officier van justitie. Die zal, na afstemming met een lid van het openbaar ministerie, het besluit nemen of Mohanpersad, hangende het onderzoek  wel of niet in verzekering wordt gesteld. Ramgolam is de 9e verkeersdode voor dit jaar.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.